Menu

Medlemsfordele

Som medlem af Lyngby Boldklub 1921, og indehaver af et medlemskort, er der fordele hos flere af vores sponsorer:

Miss Café og Pizza:
Inden du går ud af cafeen, så husk at lægge din/jeres kvittering/bon i den dertil indrettede hvide kasse - og hele 15% af beløbet går direkte tilbage til Forældreforeningen, som uddeler pengene til gavn for alle årgange.

 

Mediq Danmark
Mediqdanmark.dk er Danmarks største leverandør til sundhedssektoren og leverer mere end 40.000 forskellige forbrugsartikler til bl.a. praktiserende læger, dyrlæger, tandlæger, speciallæger og apotekere.

Firmaet leverer også til kronikere f.eks personer med behov for medicinsk ernæring. Så hvis du har en sådan type erhverv eller behov, og gerne vil støtte en sponsor af Lyngby BK, så send en email til ulrik.therkildsen@mediq.com, så vil du få et konkurrencedygtigt tilbud retur.

 

Center Blomster
Center blomster giver 10% rabat og gratis udbringning i lokalområdet, hvis du oplyser, at du er tilknyttet Lyngby Boldklub.

Center Blomster har deres butik liggende på Herlev Bygade 27, ved Herlev Kirke - telefonnummer 52 17 00 62

- så står du og har brug for blomster til enhver anledning, så slå et smut forbi og støt dem, som støtter os!

 

OK
Du og din familie kan være med til at få OK til at støtte hele klubben endnu mere ved at tanke benzin hos OK. For hver liter, du tanker, støtter du klubben med 5 øre (og 10 øre, hvis du også er OK-mobilkunde). Derudover lægger OK 30% ekstra oven i de indtjente sponsormidler til Lyngby BK frem til og med maj 2021, grundet coronasituationen.

Du støtter klubben ved ENTEN at downloade den gratis OK-app:

  1. Find app'en i App store eller Google play og download den.
  2. Find under punktet ”Mig” punktet ”sponsorstøtte” og klik på det og skriv email og navn og accepter deres Datapolitik.
  3. Vælg Lyngby BK

ELLER bestille OK´s gratis benzinkort (månedligt Nets-gebyr: 5,50 kr.)

https://www.ok.dk/privat/bestil/benzinkort - husk at vælge Lyngby BK som sponsor.

Ønsker du også at tjekke, om OK-mobil kunne være interessant, så kig her:

https://www.ok.dk/privat/produkter/mobiltelefoni