Spillesteder

Lyngby Stadion, Lundtoftevej 61, 2800 Kongens. Lyngby

Bemærk

Da vi har rigtig mange kampe og kun få baner til rådighed, afvikles der kampe på både kunst- og græsbaner. Fordeling af baner og omklædningsrum kan bruges vejledende i forhold til det forventede underlag til afvikling af kampen, men planen er lagt op med forbehold for ændringer. Klubbens trænere har ikke info udover informationen på Fordeling af baner og omklædningsrum.  Vi bruger med andre ord kunstbanerne hele året rundt.

Vinter

Lyngby Stadion, Lundtoftevej 61, 2800 Kongens. Lyngby - Kunstgræsbanerne

Klubnyt 04. maj kl. 14:38
Stemningen var helt i top på Lyngby-dagen i søndags
05. april kl. 20:32 Vinderen er fundet i Old Boys interne vinterturnering
Klubnyt
24. marts kl. 14:40 Kender du Lyngbys trænerhold?
07. marts kl. 17:54 Vi er nu godkendt som DBU Børneklub
Klubnyt
01. marts kl. 19:26 Vil du støtte Lyngby Boldklubs kunstgræsindsamling, når du tanker benzin?
;

Støt vores sponsorer!

BAMBUSA er blevet ny sponsor
    Center Blomster er ny sponsor