Oversigt over Lyngby Stadion

Parkeringsområde

Du kan parkere enten ved indgangen til svømmehallen, på det store parkeringsområde foran hallen eller på Gyrithe Lemchesvej ved siden af banerne 6, 7 og 8. Du kan med fordel gå ind gennem svømmehallen for at komme til Stadionkontoret (nøgler til omklædningsrum) og omklædningsrummene.

Stadionkontor

Stadionkontoret ligger ved indgangen til svømmehallen og har nøglerne til omklædningsrummene.
Stadionvagten kan træffes på: 51 22 97 84.

Omklædningsrum

Omklædningsrummene ligger i samme bygning som svømmehallen og hallerne. Indgangene er ved svømmehallen/Stadionkontoret eller ved den lille parkeringsplads foran klubhuset (den hvide bygning).

Fordeling af baner og omklædningsrum - klik her for aktuel oversigt

Baner

Baneområde er fordelt i tre områder. Alle skal benytte stierne for at komme ud til den rigtige bane. Stierne er langs atletikbanen og mellem bane 1 og 3.

• Forreste område: bane 1-3 og atletikbanen
  • Midterste område: kunstbaner og vintergræs
  • Bageste område: bane 6-8

Banestatus - klik her for aktuel status

Den Blå Café

Caféen ligger ved svømmehallen.

Klik her for oplysning om caféens åbningstider mv.

Transport til Lyngby Stadion - find os

Klubnyt 04. maj kl. 14:38
Stemningen var helt i top på Lyngby-dagen i søndags
05. april kl. 20:32 Vinderen er fundet i Old Boys interne vinterturnering
Klubnyt
24. marts kl. 14:40 Kender du Lyngbys trænerhold?
07. marts kl. 17:54 Vi er nu godkendt som DBU Børneklub
Klubnyt
01. marts kl. 19:26 Vil du støtte Lyngby Boldklubs kunstgræsindsamling, når du tanker benzin?
;

Støt vores sponsorer!

BAMBUSA er blevet ny sponsor
    Center Blomster er ny sponsor