Menu

Old Boys' interne vinterturnering er slut efter 9 runder og flot fremmøde

image Vinderholdet "De Hviie"
Frank Chistensen
10. marts 2019 kl. 11:09

Den anden sæson i vores interne vinterturnering for Old Boys er slut efter 9 runder, med et fremmøde som var ganske fint, og bedre end sidste år.

Der har været godt 80 spillere i aldersgruppen 33 – 72 år, som havde givet tilsagn om deltagelse til turneringen.
Ikke alle spillede hver gang, men mellem 44 og 55 spillere mødte op til de 9 runder, fordelt på de fire turneringshold og på de to kunststofbaner med fast kamptid mandage kl. 20.30.

I år havde holdene taget navn efter fire jyske Superligaklubber (hvilket vidner om, at flere af afdelingens spillere har rødder i det jyske). Så det blå, hvide, røde og gule hold var omdøbt til ”Sønderjyske”, ”AGF”, ”Vejle” og ”Horsens”. Turneringen blev tæt, ikke mindst fordi der i transfervinduet efter 4 runder blev rykket rundt på et par af spillerne for at jævne mest muligt ud, hvilket er hele ideen med turneringen.

Vinderholdet, blev ”De Hviie”, som kan bryste sig af titlen indtil der tages hul på en ny turnering i november måned.

 

 

 

Her bruger vi cookies. Det er en lille tekstfil, der husker dine indstillinger, så du får en bedre brugeroplevelse og præsenteres for relevant indhold. Vi bruger primært cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Når du klikker dig videre på siden, accepterer du dette.
Luk