Menu

Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling tirsdag den 9. april 2024

image
25. marts 2024 kl. 17:05

Kære LB-medlem


Hermed indkaldes, jf. vedtægternes §7, til ekstraordinær generalforsamling i Lyngby Boldklub af 1921 tirsdag d. 9. april 2024 kl. 16.30 i Loungen på Lyngby Stadion (på venstre hånd inden klubhuset).

Adgang og stemmeret til den ekstraordinære generalforsamling har medlemmer, der på det tidspunkt, generalforsamlingen afholdes, er fyldt 16 år, som ikke er i gæld til klubben, jf. § 3 og 4, og som har været medlem af klubben i minimum 30 dage forud for generalforsamlingen. Forældre eller værge til et medlem under 16 år udøver dette medlems adgang og stemmeret med en stemme til generalforsamlingen. Stemmeret kan kun udøves ved personligt fremmøde.

Tilmelding til den ekstraordinære generalforsamling sker på berit.dohl@gmail.com

Dagsorden er som følger:
1) Valg af dirigent

2) Forslag om nyt logo
På den ordinære generalforsamling 21. februar 2024 blev et forslag om nyt klublogo vedtaget. Der kom dog på generalforsamlingen nogle spørgsmål og kommentarer til logoet, som Lyngby Boldklub A/S efterfølgende har lagt til grund for en justering af det nye logo. Dette nye logo forelægges den ekstraordinære generalforsamling af repræsentanter fra Lyngby Boldklubs A/S-bestyrelse og ledelse. Ændring af logo er fastlagt i vedtægternes paragraf 10.1.

Venlig hilsen
Bestyrelsen i Lyngby Boldklub 1921

Her bruger vi cookies. Det er en lille tekstfil, der husker dine indstillinger, så du får en bedre brugeroplevelse og præsenteres for relevant indhold. Vi bruger primært cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Når du klikker dig videre på siden, accepterer du dette.
Luk