Menu

Indkaldelse til årlig generalforsamling i LB1921

image
05. februar 2024 kl. 19:52

Så er det atter blevet tid til den årlige ordinære generalforsamling i Lyngby Boldklub 1921.
Generalforsamlingen bliver afholdt onsdag d. 21. februar 2024 kl. 19.00 i klublokalet på 2. sal med spisning (stegt flæsk m. tilbehør) fra kl. 18.30.

Tilmelding til berit.dohl@gmail.com senest lørdag d. 17. februar.

Adgang og stemmeret til klubbens generalforsamling har medlemmer, der på det tidspunkt, generalforsamlingen afholdes, er fyldt 16 år, som ikke er i gæld til klubben, jf. vedtægternes § 3 og 4, og som har været medlem af klubben i minimum 30 dage forud for generalforsamlingen. Forældre eller værge til et medlem under 16 år udøver dette medlems adgang og stemmeret med en stemme til generalforsamlingen. Stemmeret kan kun udøves ved personligt fremmøde. Kun stemmeberettigede medlemmer er valgbare til hovedbestyrelsen, og kun såfremt Danmarks Idræt Forbunds betingelser i øvrigt opfyldes. Dog kan forældre eller værge, som udøver yngre medlems stemmeret, ikke vælges.

Klik her for dagsorden.

På vegne af ledelsen og bestyrelsen i Lyngby Boldklub 1921

 

 

Her bruger vi cookies. Det er en lille tekstfil, der husker dine indstillinger, så du får en bedre brugeroplevelse og præsenteres for relevant indhold. Vi bruger primært cookies til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Når du klikker dig videre på siden, accepterer du dette.
Luk