Fodboldskole 2022

Læs invitationen her:

Fodboldskolen er i 2022 for drenge og piger født i årgangene 2008-2015, og som altid ligger skolen i første uge af sommerferien, som i 2022 er uge 26, dvs. fra mandag den 27. juni til fredag den 1. juli.

Billetter vil som vanligt kunne købes via Ticketmaster fra tirsdag den 18. januar 2022 kl. 10.00.

Det er en god idé at blive oprettet som bruger, inden bestilling foretages, hvis du ikke allerede er oprettet hos Ticketmaster. Hvis du i forvejen er oprettet som bruger på Ticketmaster, er det vigtigt, at du har dit login og password parat. Spørgsmål til Ticketmaster på telefon 7015 6565.

Lyngby Boldklubs egne medlemmer er garanteret plads, såfremt tilmelding er foretaget senest den 1. marts 2022. Eksterne deltagere får plads ved tilmelding efter først-til-mølle princippet.

Sidste frist for tilmelding er den 1. maj 2022 (hvis der stadig er ledige pladser). Efter denne dato kan du eventuelt kontakte Lyngby Boldklub på info@lyngby-boldklub.dk for at høre, om tilmelding fortsat er mulig.

Tjek også vores facebook-side for mere info og billeder fra sidste års fodboldskole

Stemningen var helt i top på Lyngby-dagen i søndags
    Succesfulde påsketure
    Vinderen er fundet i Old Boys interne vinterturnering
    Kender du Lyngbys trænerhold?

Tak til vores sponsorer

BAMBUSA er blevet ny sponsor