Oversigt over Lyngby Stadion

Parkeringsområde

Du kan parkere enten ved indgangen til svømmehallen, på det store parkeringsområde foran hallen eller på Gyrithe Lemchesvej ved siden af banerne 6, 7 og 8. Du kan med fordel gå ind gennem svømmehallen for at komme til Stadionkontoret (nøgler til omklædningsrum) og omklædningsrummene.

Stadionkontor

Stadionkontoret ligger ved indgangen til svømmehallen og har nøglerne til omklædningsrummene.
Stadionvagten kan træffes på: 51 22 97 84.

Omklædningsrum

Omklædningsrummene ligger i samme bygning som svømmehallen og hallerne. Indgangene er ved svømmehallen/Stadionkontoret eller ved den lille parkeringsplads foran klubhuset (den hvide bygning).

Fordeling af baner og omklædningsrum - klik her for aktuel oversigt

Baner

Baneområde er fordelt i tre områder. Alle skal benytte stierne for at komme ud til den rigtige bane. Stierne er langs atletikbanen og mellem bane 1 og 3.

• Forreste område: bane 1-3 og atletikbanen
  • Midterste område: kunstbaner og vintergræs
  • Bageste område: bane 6-8

Banestatus - klik her for aktuel status

Den Blå Café

Caféen ligger ved svømmehallen.

Klik her for oplysning om caféens åbningstider mv.

Transport til Lyngby Stadion - find os

Klubnyt 22. oktober kl. 14:57
OK´s sportsreklamer er kendt af de fleste, og nu har OK også indgået et samarbejde med Lyngby Boldklub
Klubnyt