Menu

Alle sejl er sat frem mod sæsonen 2019/20

image
Karsten Stiig Nielsen
05. august 2019 kl. 19:08

Efter en velfortjent sommerferie er vi nu så småt i gang med en ny sæson, hvor vi glæder os til mange spændende og udviklende fodboldaktiviteter. Igen i år er vores klare ambition, at vi til spillerne skal have videreført vores så kendte Lyngby-DNA. 

Sæsonen 18/19 blev afsluttet med en meget succesfuld fodboldskole, hvor 370 spillere deltog. At kunne afslutte sæsonen på en måde, hvor vi træner lidt anderledes og mere alternativt, men stadig ud fra Lyngby-filosofien, det er for os den helt rigtige måde at gå på sommerferie på!

 

Et særligt tilbud

Vores fodboldtilbud er særligt og originalt i forhold til resten af Fodbolddanmark! 

Ikke kun fordi, vi har alle spillerne i årgangen samlet og træner sammen. Men også fordi, vi ønsker at have fokus på det sportslige og sociale samtidig. Klubben har gjort det på denne måde i nu mange år i træk. Derfor kan vi også med solid erfaring sige, at vores model fungerer! Vi tager alle spillere seriøst, og vi uddanner spillere til alle niveauer. Både udvikling af spillere som har elite-potentiale og dem, som søger et socialt og trygt fodboldmiljø.   

Læs nærmere om vores model her  (Bedre Børnefodbold/Bedre Ungdomsfodbold/Talent - og elitearbejde)

 

Stærk trænerbesætning

Mange af vores trænere til denne sæson er gengangere fra den forrige sæson, og det er en kæmpe styrke! Stabilitet, erfaring, tværgående samarbejde og generelt tryghed ift. vores tilgang, er helt essentielt for, at vi kan levere.

Vi fortsætter med at have tilknyttet segmentsledere omkring alle årgange. Disse trænerpersoner er essentielle for os, da de er med til at sikre, at det vi siger, også er det, vi gør.

I forhold til vores trænere kan vi nævne, at vi i trænerstaben til denne sæson har fem A-licenstrænere, ni B-licenstrænere og syv C-licenstrænere. Det antal er vi meget stolte af. Det viser, at vi træneruddannelsesmæssigt har ballast i det daglige fodboldarbejde, men det stiller også krav til os – nogle krav, som vi ser frem til at skulle leve op til! 

 

Vi mangler plads

I forhold til alle de positive vinde, som vi selv synes, der blæser over vores klub, så er det desværre ikke kun positivt, når det går godt. Vi er begrænset i at kunne træne på store nok områder (baneplads), og det er især om vinteren, det kommer til udtryk, når vi skal på kunstgræs. 

Vi oplever at måtte træne med hele årgange (30-50 spillere) på en kvart fodboldbane. Det gør det meget besværligt for vores trænere at kunne levere en god fodboldtræning.  Så en ny kunstgræsbane i Lyngby er et stort ønske!

 

Ventelister

På alle vores yngste drengeårgange (U5-U12) har vi ventelister. Vi er rigtig kede af, at vi ikke kan tilbyde vores produkt til flere. Men det er desværre den realitet, vi står overfor, da vores anlæg simpelthen ikke kan klare flere spillere. 

 

På baggrund af ovenstående og alle de andre gode ting, som der løbende foregår i vores klub, så glæder vi os utrolig meget til endnu en god sæson. Hvor alle de gode ting skal videreudvikles – og udfordringerne skal løses!

 

På vegne af den sportslige ledelse i Lyngby Boldklub 1921

 

Mvh

Karsten Stiig Nielsen

Sportslig leder, Lyngby Boldklub 1921

ksn@lyngby-boldklub.dk 

27300174